2e Update Bandstootcompetitie

Het wedstrijdprogramma is gereed. Het programma staat in Biljartpoint en op deze website (Zie competities/bandstoten/teamsamenstelling  & programma). Wij wensen jullie allemaal een spannende bandstootcompetitie toe. Veel succes!!!

De Teamindeling staat inmiddels op biljartpoint. De kalender is reeds geplaatst op deze website onder competities/bandstoten/kalender bandstoten.  De competitie start in week 15. De eerste wedstrijden zijn op 10 en 12 april. Binnenkort volgt het wedstrijdprogramma in Biljartpoint en op deze website.

Wat een fantastisch resultaat!!!!    Maar liefs 42 teams hebben zich opgegeven voor de aanstaande bandstootcompetitie. Er hebben zich 18 teams ingeschreven voor de dinsdagavond en 24 teams voor de donderdagavond. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het samenstellen van de competitie. Meer nieuws volgt binnenkort…………………………