Waar vind je de contactgegevens van een teamleider!

In verband met AVG zijn de contactgegevens van de teamleider niet meer openbaar. In biljartpoint kun je de contactgegevens van de teamleiders, van je eigen klasse, inzien. Dit gaat als volgt:

Ga naar de website van biljartpoint. Klik in de menubalk op “inloggen”. Vul je gebruikersnaam in (bondsnummer) en vul je wachtwoord in. Organisatie is KNBB district Venlo.

Aan de linkerzijde van je scherm verschijnt een menu. Klik op “ info teamleider” en de klasse waarvoor je gerechtigd bent, verschijnt op het scherm. Klik op betreffende klasse en de informatie verschijnt.

Je bent je wachtwoord vergeten?

Ga naar de website van biljartpoint. Klik in de menubalk op “inloggen”. Vul je gebruikersnaam in en klik vervolgens op “klik hier als u, uw wachtwoord vergeten bent”. Er verschijnt een nieuw scherm.

Vul je bondsnummer en e-mail adres in (dit dient het e-mail adres te zijn dat bij de KNBB bekend is).

Het district is KNBB district Venlo. Klik op “opvragen”

Vervolgens ontvang je op je e-mailadres een nieuw wachtwoord.

Je weet het opgegeven e-mailadres bij de knbb niet meer?

 Vul in de internet adresbalk in:

https://mijn.knbb.nl

De pagina van de knbb verschijnt. Klik in de menubalk op “inloggen”. Log in met je bondsnummer.

Klik vervolgens op “wachtwoord aanvragen”. Vul vervolgens wederom je bondsnummer in en vul je e-mailadres in. Klik op “versturen”. Komt het e-mailadres dat je opgegeven hebt overeen met de e-maladres dat bij de knbb bekend is, dan ontvang je een nieuw wachtwoord.

 

Krijg je de melding dat het opgegeven e-mailadres niet overeenkomt met het e-mailadres dat bekend is bij de KNBB, dan dien je een e-mail te sturen naar la@knbb.nl met het verzoek om je e-mailadres te laten wijzigen.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met de competitieleider.