Opgave bandstootcompetitie

Ook dit jaar organiseren we weer een bandstootcompetitie na afloop van de Landscompetitie. De speeldagen zijn weer dinsdag en donderdag. De competitie zal starten in de 1e of 2e week van april. De Limburgse finale wordt gespeeld in het weekend van 11 en 12 juli 2020.

Op de website van ons district vind je onder competities/bandstoten/eindejaarprocedure de moyennes waarmee gespeeld dient te worden. Onder documenten/formulieren/formulieren competities/inschrijfformulier teams bandstootcompetitie tref je het opgaveformulier aan. Alleen met dit formulier is opgave van teams mogelijk. Graag volledig invullen. Een e-mail met alleen de namen van de spelers zal niet meer worden geaccepteerd als opgave. Opgave is mogelijk tot en met 26 januari 2020 bij de competitieleider.

Informatie over het aantal te maken caramboles volgt binnenkort op deze website.