Update Mooie prestatie Joop Baars en Jan Rosmulder in KNBB SIS 3CC Survival

Op moment wordt de eerste voorronde gespeeld van het KNBB SIS 3CC Survival. Twee spelers uit ons district zijn al ver gevorderd in het toernooi. Jan Rosmulder speelt zaterdag 3 juli om 11.00 uur voor een plaats in de kwartfinale. Joop Baars heeft inmiddels al de kwartfinale bereikt en speelt  zaterdag 3 juli om 13.00 uur voor een plaats in de halve finale. Voorwaar een mooie prestatie van beide biljarters. De wedstrijden zijn te volgen op Youtube. Tafel 2: knbb.nl/live2. We wensen Jan en Joop heel veel succes.

Inmiddels zijn beide ronden gespeeld. Helaas heeft Jan zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van hedenmiddag. Desondanks heeft hij een mooi toernooi gespeeld. Weer een ervaring rijker Jan!!!

Joop Baars is het wel geluk om de halve finale van het evenement te bereiken. Via een shoot-out plaatste hij zich voor halve finale. Joop proficiat met het behaalde resultaat en op naar de finale. De halve finale wordt gespeeld op zondag 4 juli om 11.00 uur. Dit alles is te volgen  op Youtube knbb.nl/live of knbb.nl/live2. De finale wordt om 15.00 uur gespeeld. Thumbs up!!

Helaas is het Joop niet gelukt om de finale te bereiken. In een wat rommelige wedstrijd moest hij het onderspit delven. Desondanks hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat Joop!!!