Op zoek naar…gewestelijk wedstrijdleider

Op 1 juni ontvingen wij al onderstaand bericht van Loek v.d. Hoogen, gewestelijk wedstrijdleider. Bij deze delen wij dit met jullie.

Beste secretaris, wedstrijdleider van districten ZN2,

Enkele maanden geleden heb ik het besluit genomen om mijn functie als gewestelijk wedstrijdleider van Zuid-Nederland afdeling 2 ter beschikking te stellen, ik heb alleen nog even gewacht met het naar buiten brengen totdat het seizoen 2022/2023 was afgerond. In de tijd dat ik deze functie heb ingevuld is er veel veranderd in de bestuurlijke structuur van de gewesten, van gewestelijk bestuur naar gewestelijke commissie naar binnenkort alleen nog een wedstrijdleider. Niets mis mee, tijden en werkwijzen veranderen, maar ik heb vorig jaar aangegeven dat het niet zo mag zijn dat een gewestelijk wedstrijdleider alleen nog een administratief verlengstuk wordt van KVC/WCB/Bondsbureau. Ik zag dat al aankomen en het heeft zich doorgezet en het is niet dat ik mij daar te goed voor voel, helemaal niet, maar de “functieomschrijving” past gewoon niet bij de aard van mijn persoontje. We moeten dus de komende tijd gaan zoeken of we in de geledingen van de vier districten in ZN2 iemand vinden die bereid is om deze functie in te vullen, ik vraag jullie dan ook om hier enige actie voor te ondernemen. Natuurlijk blijf ik de werkzaamheden voortzetten tot er iemand is gevonden maar dat zal uiterlijk eind 2023 toch echt zover moeten zijn, het mooist zou zijn als er op 1 oktober iemand is zodat deze het nieuwe seizoen meteen kan beginnen met, indien gewenst, enige tijd ondersteuning/begeleiding van mij.

Met vriendelijke groet,

Loek v.d. Hoogen